2009-06-05 14:43:34• hírek • Szatmár.ro

Jövőre is megszervezik

Először szerveztek iskolanapokat a szatmárnémeti 10-es általános iskolában. Ressler István iskolaigazgató szerint, jövőre is megszervezik a több napon át tartó rendezvényt.

A rendezvényeken közel 1300 gyermek vett részt, illetve pedagógusok, szülők. A négynapos iskolanapok programja bővelkedett kulturális, sport és szórakoztató programokban. A különböző vetélkedőkön az eddig tanultakat bizonyíthatták a diákok, melyeken legalább olyan jól érezték magukat, mint a szórakoztató programokon, a vetélkedőkön, a játékok során.

A gyerekek találékonysága, lelkesedése tette ilyen sikeressé a rendezvényt. Egy pillanatig sem látszott, hogy így az évzáró közeledtével fáradtak lennének. Minden programban szívvel-lélekkel vettek részt - véli Ressler István igazgató.

Az iskolanapok első napján táncverseny, bazár, álarcos felvonulás és sportprogramok voltak, míg a második napon a környezetvédelemé volt a főszerep. A rendezvény egyik legsikeresebb programja is ezen a napon zajlott, amikor a gyerekek nagyszüleiket is bevonták az ügyességi vetélkedőbe. A nyelvi, irodalmi, informatikai vetélkedők szintén nagyon jó hangulatban teltek. A rendezvény vetélkedővel és kirándulással zárult pénteken.

„Jó volna ha a többi iskola is rendezne az iskolanapokat, hiszen ez jó alkalom a kapcsolatépítésre"- tette hozzá az igazgató.

Ezekben a napokban magyarországi vendégeket láttak vendégül a 10-es iskola diákjai, illetve meghívták a pusztadaróci, a Ioan Slavici, a Kölcsey, a Református Gimnázium diákjait, valamint a „Dumbrava minunata" és a Mondiala óvodásait.


Számos öko-programot szerveztek az iskolanapok keretében
Számos öko-programot szerveztek az iskolanapok keretében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: